ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

eCommerce Networking Day αύριο 27 Νοεμβρίου από τον GRECA

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οργανώνει πάλι μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση στελεχών του κλάδου. Το eCommerce Networking Day θα γίνει τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 7:30 το βράδυ στον εντυπωσιακό χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι
 
Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, στελέχη από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν και να κάνουν επαγγελματικές επαφές και να συζητήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.
 
Δεν θα γίνουν παρουσιάσεις ή ομιλίες. Αντιθέτως, θα χρησιμοποιηθούν πολύ πετυχημένα εργαλεία δικτύωσης (όπως "προξενητές", "business-card boards", "quick-meeting tables") που θα διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών με βασικό στόχο ο καθένας που θα έρθει να γνωρίσει πολλούς νέους συνεργάτες, να προωθήσει την καριέρα του και τα προϊόντα & υπηρεσίες της εταιρίας του και να συνάψει κάποια νέα συμφωνία.
 
Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν όλα τα στελέχη του κλάδου, άσχετα με το αν η εταιρία τους είναι ή δεν είναι μέλος του GRECA. Η είσοδος για όλα τα στελέχη ηλ. καταστημάτων είναι δωρεάν (έως 3 ανά εταιρία), ενώ το κόστος για παρόχους υπηρεσιών προς αυτά που δεν είναι μέλη του GRECA είναι 25 Ευρώ. Απαιτείται online προεγγραφή για όλους.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο www.greekecommerce.gr.
 
Πρόσθετο υλικό: