ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Γεν.Επιτελείο Στρατού: Αυτές οι ενέργειες έγιναν…

«Αμέσως μετά την ενημέρωση για το τραγικό δυστύχημα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς και ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, αναχώρησαν για το Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών.

Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία ενημέρωσης των οικείων συγγενών, ο τραυματίας Υπολοχαγός μεταφέρθηκε άμεσα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ δύο ψυχίατροι και ένας οπλίτης ψυχολόγοι βρίσκονταν καθοδόν για Βόλο.

Τρίτη 07 Οκτ 2014, περί τις 16:00. Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση του Υπολοχαγού, η οποία εξελίχθηκε ομαλά. Έφερε θραύσμα όλμου στη δεξιά πλάγια κοιλιακή χώρα. Δεν ανευρέθη τραυματισμός κανενός ζωτικού οργάνου, του αφαιρέθηκε θραύσμα μήκους 2,5-3cm.

Τρίτη, 16:45 Οκτ 2014 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενημέρωσης των οικείων συγγενών των θυμάτων και εκδόθηκε η ανακοίνωση τύπου του συμβάντος από το ΓΕΣ.

Τετάρτη, 00:00 Οκτ 2014 Η σορός του Δεκανέα (ΠΝ) Φώτιου Ανδρικόπουλου μεταφέρθηκε από την Λάρισα στο Α/Δ Αράξου με C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας και έπειτα οδικώς στα Πετρωτά Αχαΐας, όπου σήμερα 08 Οκτ 2014 και ώρα 16:30 θα γίνει η κηδεία του.

Τετάρτη, 02:00 Οκτ 2014

Οι σοροί των δύο ΕΠΟΠ Λχιων (ΠΖ) Αναστάσιου Μεζάλα και Γεωργίου Ορφανίδη μεταφέρθηκαν από το Νοσοκομείο Λάρισας όπου διεξήχθη νεκροψία- νεκροτομή, στο Νοσοκομείο Βόλου. Η κηδεία τους θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο.
Στα θύματα του δυστυχήματος θα απονεμηθεί Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.»


Πηγή:  http://www.parapolitika.gr/