ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ALBA Teambuilding event

Το ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησε συναρπαστικά  για το πρόγραμμα The ALBA MBA, του ALBA Graduate Business Schoolat The American Colleg eof Greece με το ετήσιο teambuilding event, το Σάββατο 30/08/2014. Οι νέοι φοιτητές του ΜΒΑ συναντήθηκαν στην λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι όπου για μία ημέρα επιδόθηκαν σε εκπαιδευτικές δοκιμασίες και δραστηριότητες προκειμένου να γνωριστούν και να ενισχυθεί το απαραίτητο ομαδικό πνεύμα, που θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο στην πορεία των φοιτητών μέσα στο πρόγραμμα.

Οι δραστηριότητες των ομάδων  ήταν σχεδιασμένες από εξειδικευμένους επαγγελματίες σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά των  φοιτητών, τις απαιτήσεις ενός MBA προγράμματος και φυσικά την κουλτούρα του ALBA. Οι κύριοι στόχοι του teambuildingevent είναι η γνωριμία των φοιτητών, η οικοδόμηση εμπιστοσύνης, η συλλογή εμπειριών και η ανάπτυξη συνεργασίας και δεξιοτήτων επικοινωνίας σε δύσκολες καταστάσεις. Όλα αυτά μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και ασκήσεις που συχνά βγάζουν τους συμμετέχοντες από το comfortzone τους.

 Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αρχή σταδιοδρομία στην τάξη του MBA που ξεκίνησε τα μαθήματα της την 01/09/2014.

Στην μακρόχρονη ιστορία του, που μετρά 22 χρόνια, το ALBA MBAυπήρξε και συνεχίζει να είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα με στόχο την αριστεία. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της ηγετικής ικανότητας, την επιχειρηματικότητα και εξελίσσεται συνεχώς εντάσσοντας νέες εκπαιδευτικές ενότητες ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής (π.χ. Μanagement Acts: A Theatrical Integration).