ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ;

Δημοσιεύτηκε 2 Φεβ 14 


Λυσσαλέα μάχη να επαναλάβει το τόσο προσοδοφόρο βράδυ των Ιμίων καταβάλει το ασθμαίνων παρακράτος. Εκείνο το βράδυ που κόστισε δισεκατομμύρια στον ελληνικό λαό χωρίς να πέσει μία σφαίρα. Εκείνο το βράδυ που ξεχάστηκαν τα Δυτικά Ίμια και τρία παλληκάρια έγιναν παράπλευρες απώλειες πριν ξεκινήσουν οι σαμπάνιες εις Παρισίους για τους πολιτικούς πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής και τους διακομματικούς διαδόχους τους. 

Με τα εκατοντάδες κρυμμένα εκατομμύρια ευρώ από τις μίζες της χρυσής δεκαετίας πασχίζει το πάλαι πότε κραταιό δίκτυο πατριωτισμού να επιβάλλει την πολιτική αστάθεια στη χώρα. Μέσα από καταχρεωμένα μέσα ενημέρωσης, επιρρεπείς πολιτικούς, πατριωτικές ρητορείες και προσφορές και με μία φιλική προσεχώς στρατιωτική ηγεσία να επιστρέψει και να επιβάλλει τους κανόνες του παιχνιδιού στην κοινωνία. Προαπαιτούμενο και πέρα πάσης συζήτησης ο εγκλεισμός του Ελληνικού Στρατού εντός των τειχών, απομονωμένος σε ένα ρόλο παρόμοιο της Β.Κορέας.

Κάθε ξένος επενδυτής είναι στόχος τρομοκράτησης και ανυπέρβλητων νομικών εμποδίων με τη συνεισφορά έγκριτων νομικών που διαβιούν διαχρονικά στο Μαξίμου εξασφαλίζοντας το θεάρεστο έργο της πατριωτικής «αρπαχτής». Τίποτα δεν αποκρατικοποιείται, η αμυντική βιομηχανία εξαφανίζεται και τίποτα δεν επενδύεται. Στις περιπτώσεις βέβαια των ομοθρήσκων, που όπως έλεγε και ο μετανοών, ειλικρινά ή μη, κ.Κάντας, «πλήρωναν διπλά», τα πράγματα αντιστρέφονται και μάταιος ενθουσιασμός επικρατεί.

Οι φρούδες ελπίδες για την κατάρρευση του κ.Ερντογάν και την επαναφορά του τουρκικού βαθέως κράτους που θα συντονιστεί ξανά με το ομόλογο ελληνικό δεν μπορούν να είναι άξιες λόγου, καθόσον σύντομα οι αγωγοί της ενέργειας της Ευρώπης θα είναι και αγωγοί ειρηνικής συνύπαρξης των λαών μας διεθνοποιώντας την έννοια του πατριωτισμού των Ελλήνων, όπως τότε χιλιάδες χρόνια πριν έρθουν οι Τούρκοι και ο Πάρης θέλησε τα μάτια της Ωραίας Ελένης…