ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



Αναβρασμός επικρατεί μεταξύ Κράτους και παρακράτους, για άλλη μία φορά, με αφορμή τον επικείμενο ανασχηματισμό Υπουργών της Κυβέρνησης. Εκλογές και ανασχηματισμός αποτελούν τα διαρκή όπλα του ελληνικού βαθέως Κράτους για πολιτική αστάθεια, κωλυσιεργία στα Υπουργεία και ανταλλαγές πολιτικών με καρέκλες.


"Τα μπάνια του λαού δεν τα πειράζει κανείς" λέει ο σοφός λαός και ο επικείμενος ανασχηματισμός στην αρχή του θέρους δεν μπορεί να εκπέμψει κάποιο ισχυρό πολιτικό μήνυμα στο λαό. Το μόνο που ωφελεί η εσπευσμένη υλοποίησή του είναι η ανάγκη να αντικατασταθούν οι αντιπαραγωγικοί Υπουργοί και Υφυπουργοί της συγκυβέρνησης που υπηρέτησαν αλλότρια συμφέροντα από αυτά που πρεσβεύει ο θεσμός τους.


Ας ελπίσουμε όλοι ότι τα νέα στελέχη της Κυβέρνησης θα αποδειχθούν περισσότερο παραγωγικά, καθόσον ο χρόνος είναι πλέον κρίσιμος παράγοντας της επιβίωσης της Κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Όπως έδειξε και το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών με την αισθητή και συμπαθή παρουσία του Κόμματος των Κυνηγών ο ελληνικός λαός θέλει απλά λύση στα προβλήματά του. Θέλει ανασχηματισμό πολιτικής με Υπουργούς, πολιτικούς ή μη αδιάφορο, που θα εξασφαλίσουν την ασφάλειά του, εσωτερικά και εθνικά, μία σταθερή ανοδική οικονομία, εργασία για αυτούς που θέλουν να εργαστούν, αξιοπρεπή υγεία και εκπαίδευση. Γενικά θέλει μία καθημερινότητα εντιμότητας και περηφάνιας του να είσαι Έλληνας και Ελληνίδα. 


Την πολιτική την καθορίζει η κοινωνία και όχι την κοινωνία η πολιτική όπως συνέβαινε τα χρόνια της ανωμαλίας και της κυριαρχίας της ακμαίας ακόμη δυστυχώς παραοικονομίας, της παρά-εκπαίδευσης, της παρά-υγείας, παρά-ενημέρωσης και γενικά του παρακράτους με τα Στελέχη του. Στελέχη που τώρα έχουν φορέσει το μανδύα της πατριδοκαπηλίας και της προόδου. Μίας προόδου προς τη χρυσή ριζοσπαστική συνασπισμένη δικτατορία.


Ας δούμε λοιπόν ο κ.Σαμαράς, ως Πρωθυπουργός της χώρας, αν έχει την τόλμη να επιβάλει τους κανόνες του παιχνιδιού. Τους ικανούς Υπουργούς, Αναπληρωτές και Υφυπουργούς. Να νικήσει το άτολμο θηρίο. Ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου βεβαίως για τον ίδιο, τον λαό, την Ελλάδα. Ίσως το τελευταίο για την τελική νίκη ή ήττα. 

Σπεύδε βραδέως, Ελλάδα…