Στην κουζίνα του
Farmers Republic θα συναντηθούν αυτό το Σάββατο 1/2, η Συλλογική Κουζίνα της
Οργάνωσης Γη μαζί με την Twominutes Angie @https://www.facebook.com/twominutes.angie?fref=ts και
οι εθελοντές της Οργάνωσης Γη @https://www.facebook.com/www.ogi.gr?fref=ts
για να μαγειρέψουν ελληνικές νοστιμιές με
φρέσκα εποχικά και παραδοσιακά προϊόντα από τους Βιοκαλλιεργητές που
συνεργάζονται με την πρώτη στεγασμένη Αγορά Παραγωγών στην Ελλάδα.
Χορτόπιτες,
χειμωνιάτικες σαλάτες με όσπρια, ζυμαρικά με πρωτότυπες σάλτες, τηγανίτες με
φρέσκο μέλι και άλλα πολλά.
Μαζί τους θα είναι οι
παραγωγοί Σπύρος Καραχάλιος από το Μεσολόγγι και Γρηγόρης Σιάνος ( brand
ΓΕΝΕΣΘΑΙ).
Τιμώμενα προϊόντα που θα προσφερθούν για τις συνταγές, το ρύζι (
ρύζι καστανό, ρύζι κίτρινο, ρύζι νυχάκι και μαύρο ρύζι) και το μέλι (θυμαρίσιο,
ανθέων, ελάτης, πεύκου, βασιλικός πολτός, πρόπολη).
