ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας Αυστραλίας



Το «Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας Αυστραλίας», επ' ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και της Aυστραλιανής Προεδρίας του G20, διοργανώνει Δείπνο με Επίσημο Προσκεκλημένο και Κύριο Ομιλητή τον Πρωθυπουργό, κο Αντώνη Σαμαρά, στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 28 Ιανουαρίου 2014. 

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και θα απευθύνει χαιρετισμό, η Α.Ε. Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα, κα Τζένη (Πολυξένη) Μπλούμφιλντ.

Το «Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας Αυστραλίας» είναι ο πρώτος, αναγνωρισμένος και από τις δύο χώρες, μη κερδοσκοπικός φορέας που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα με σκοπό να προωθήσει την σοβαρή ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων και συνεργειών σε επίπεδο επενδύσεων, εξαγωγών, και joint-ventures στις αγορές τόσο της Ελλάδας και της Αυστραλίας, όσο και στις γειτονικές, των δύο φίλων χωρών, οικονομικές περιοχές.

Η Ελλάδα και η Αυστραλία έχουν στενές και φιλικές σχέσεις που βασίζονται σε κοινές αξίες, ιστορία και ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο λαών μας.  Η ελληνική ομογένεια της Αυστραλίας είναι ένα ζωτικό κομμάτι της αυστραλιανής κοινωνίας και οικονομίας, με ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της χώρας.  Χτίζοντας πάνω στα γερά αυτά θεμέλια, υπάρχουν σημαντικές προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας, αξιοποιώντας αφ’ενός μεν τις δυνατότητες της Αυστραλίας ως μία επιτυχημένη οικονομία στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή της Ασίας, αφ’ετέρου δέ τις ευκαιρίες που αναδύονται από τις σοβαρές μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

Το Συμβούλιο υλοποιεί ένα εκτενές πρόγραμμα δράσεων για την αξιοποίηση των προοπτικών που υπάρχουν, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων δικτύωσης και ενημέρωσης, καθώς και επιχειρηματικών αποστολών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συμβούλιο μπορείτε να βρείτε στο www.habc.gr

Την εκδήλωση στις 28/1 στηρίζουν με την ευγενική τους χορηγία οι:

Allseas Marine, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Raycap, Intralot, Empire Navigation, Bureau Veritas, Libra, Etihad Airways, Germanischer Lloyd, Hellenic Lloyd’s, Vivlia Chora, EY, Dodoni, Chugoku Marine Paints (Hellas), Rightship, Wind.