ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη 78η ΔΕΘ - Helexpo!

Με μεγάλες φιλοδοξίες για να γίνει η ΔΕΘ - Helexpo διεθνής "παίκτης" και να ενισχύσει την παρουσία της στην Αθήνα προήδρευσε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Τάσος Τζήκας στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. παρουσία του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου.

Ο νέος πρόεδρος της εταιρείας επιδιώκει η  78η ΔΕΘ - Helexpo να ξαναγίνει "μόδα όπως παλιά".



Ο κ.Καράογλου διατύπωσε την εκτίμηση ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΔΕΘ - Helexpo σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας προσπάθειας.

"Ορόσημο για την νέα εποχή" αποτελεί για το κ.Τσίπρα η 78η ΔΕΘ - Helexpo, πιστοποιώντας το πολιτικό στίγμα μίας εμπορικής έκθεσης.




Συλλαλητήρια, συναυλίες και εδέσματα προαναγγέλλουν οι συνδικαλιστικοί φορείς για να διαμαρτυρηθούν στη 78η ΔΕΘ - Helexpo για όσα θεωρούν δίκαια, πιστοποιώντας το κοινωνικό στίγμα μίας εμπορικής έκθεσης.

Ένα νέο Σύνταγμα αγανακτισμένων φαίνεται να θέλει να δημιουργήσει στη 78η ΔΕΘ - Helexpo το παρακράτος της χώρας. Μετά την παντελή αποτυχία του εγχειρήματος της Αθήνας με τούς άφαντους αγανακτισμένους στα τελευταία προσκλητήρια, μία σπίθα στην όμορφη Θεσσαλονίκη που θα μεταλαμπαδευθεί στο κράτος των Αθηνών και θα βάλει μπουρλότο στην Ελλάδα είναι ο διακαής πόθος των γνωστών και πάλαι ποτέ ισχυρών ανά τη χώρα "λαμογιών".

Το τι θα γίνει στο τέλος είναι γνωστό, καθόσον ο ελληνικός λαός ανά την επικράτεια έχει σοφία και γνώση και διακρίνει την ανιδιοτέλεια αλλά η συνταύτιση τόσο πολλών φορέων στο ξεχωριστό μήνυμα αυτής της 78ης έκθεσης ΔΕΘ - Helexpo προκαλεί πολλά ερωτηματικά. 

Δεν μένει παρά να δούμε στο τέλος της 78ης έκθεσης ΔΕΘ - Helexpo αν θα αποτελέσει μία εμπορική έκθεση όπως οφείλει, μία πολιτική επανάσταση, μία κοινωνική έκρηξη, όλα τα παραπάνω ή τίποτα από αυτά.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι συμφωνούν στο κοινό σημείο αναφοράς τουλάχιστον...