ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

ΕΞΙ ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΗΣ UNI-PHARMA ΚΑΙ ΤΗΣ INTERMED


Περιβάλλον- Καινοτόμα σκευάσματα στο φαρμακείο – Εταιρική Υπευθυνότητα

Έξι νέα βραβεία τα οποία αφορούν στην προσήλωση σε δράσεις για το περιβάλλον, σε καινοτόμα σκευάσματα για το φαρμακείο αλλά και ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας, κατέκτησαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις,...


 τοποθετούν ψηλά τον πήχη της Δημιουργικότητας, της Καινοτομίας, της Αριστείας, της Προστιθέμενης Αξίας των προϊόντων, αλλά και της Κοινωνικής Ευθύνης, χαρακτηριστικά τα οποία έχει εμφυσήσει στους εργαζόμενους εδώ και χρόνια η διοίκηση του ΟΦΕΤ με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.

Τρία βραβεία στην εκδήλωση BEST IN PHARMACY 2018
Ειδικότερα, οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED τιμήθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης Απονομής των βραβείων Best in Pharmacy, στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη, το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου, κατακτώντας συνολικά τρία βραβεία (Gold, Silver και Bronze).

Η εκδήλωση οργανώθηκε για πρώτη φορά από το περιοδικό Φαρμακευτικός Κόσμος και την εταιρεία Boussias Communications.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, διακρίθηκαν προϊόντα για την καινοτομία, τη δυναμική παρουσία στην αγορά και την προτίμησή τους από τους φαρμακοποιούς και το κοινό, ενώ αναδείχθηκαν η επιχειρηματική αριστεία και οι βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου.

Αναλυτικά, οι διακρίσεις που έλαβαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED έχουν ως εξής:

·         Bronze, για την καλύτερη καμπάνια marketing προϊόντος φαρμακείου με μεγάλο προϋπολογισμό REPEL by UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ. Το βραβείο παρέλαβε ο Sales Manager της UNI-PHARMA κύριος Σταμάτης Λυγίζος.
·         Gold, για το πιο καινοτόμο νέο προϊόν φαρμακείου EVA Mycosis - ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ (Δ.Τ. INTERMED). Το βραβείο παρέλαβε η Brand Manager της INTERMED κυρία Μυρτώ Ράπτη.

·         Silver, για την καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης U&I CARE - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΣΕΤΗ (ΟΦΕΤ) – UNI-PHARMA SAINTERMED SA. Το βραβείο παρέλαβε η Head of CSR του Oμίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κυρία Βικτώρια Μιχαηλίδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που απονεμήθηκαν, προέκυψαν από τον μέσο όρο της βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Το brand Repel της UNI-PHARMA , αποτελείται από καινοτόμα προϊόντα για την προστασία από έντομα, αλλά και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της επαφής με αυτά. Η σειρά Repel λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το 2013 και από την αρχή υποστηρίχθηκε με δυνατό επικοινωνιακό πλάνο.

Το καινοτόμο σκεύασμα Eva Mycosis, είναι ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό προϊόν, όπως πρωτοποριακή είναι συνολικά και η σειρά γυναικολογικών προϊόντων EVA, η οποία συνθέτει μια ολοκληρωμένη παλέτα προϊόντων, για τις ιδιαίτερες ανάγκες της γυναίκας σε κάθε ηλικία.

Η καινοτομία είναι συνυφασμένη με την φύση των προϊόντων των Ερευνητικών Εργαστηρίων της INTERMED για περισσότερα από 23 χρόνια. Πρόκειται για ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα οποία έχουν κατακτήσει και τη διεθνή αγορά.

Η Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου σχεδιάστηκε με το μυαλό αλλά εκφράζεται καθημερινά με την καρδιά και την ψυχή των 470 εργαζομένων, αλλά και με τη θερμή υποστήριξη και παρακίνηση της Ηγεσίας του ΟΦΕΤ.

Το motto που κυριαρχεί στον όμιλο, είναι U&I Care. U&I Uni-Pharma & InterMed αλλά και Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε.

Η διοίκηση της εταιρείας δηλώνει με σθένος, ότι για περισσότερα από 55 χρόνια, αγαπά την ευθύνη και συνεχίζει με πάθος και τόλμη να στηρίζει την Κοινωνία, την Επιστήμη, τη Νέα Γενιά, την Υγεία και την Πρόληψη.

Η UNI-PHARMA πρωταγωνιστής και σε ενέργειες για το Περιβάλλον

Η UNI-PHARMA εξάλλου, κατέκτησε τρία ακόμη σημαντικά βραβεία για το Περιβάλλον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των Environmental Awards 2018 που οργάνωσε η Boussias Communication, στις 10 Ιουλίου, στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη.

Στην UNI-PHARMA, οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι το περιβάλλον είναι το σπίτι τους και η λογική αυτή, κυριαρχεί αυθόρμητα σε όλους τους εργασιακούς χώρους με πρωταγωνιστή το νέο βιοκλιματικό εργοστάσιο της φαρμακοβιομηχανίας.

Οι εργαζόμενοι στηρίζουν με θέρμη ενέργειες που ενισχύουν το περιβάλλον, καθώς και την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη.
Τα βραβεία παρέλαβαν οι εξής εργαζόμενοι της UNI-PHARMA:

Η κυρία Λιόκαλου Μαρία – QA, Environmental, Health and Safety Manager, παρέλαβε το Βραβείο GOLD, Κατηγορίας «Β1. Sustainable Built Environment» για το «Νέο Βιοκλιματικό Κτίριο της UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε.»

Ο κύριος Μιχάλης Βρεττός – Utilities and Automation  Supervisor, παρέλαβε το Βραβείο SILVER, Κατηγορίας «Α1. Waste Management», για τη «Διαχείριση επικίνδυνων φαρμακευτικών αποβλήτων».

Ο κύριος Ιγνάτιος Χαλκιώτης – Automation Engineer, παρέλαβε το Βραβείο BRONZE, Κατηγορίας «Α2. Water Stewardship / Water Management and Conservation» για τη «Μείωση Κατανάλωσης Νερού».