ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Της Λέττας Καλαμαρά



Πλησιάζει όλο και περισσότερο η ώρα του διαμοιρασμού του Αιγαίου. Δεν θα φύγει ο Αλέξης Τσίπρας και οι πνευματικοί του μέντορες αν δεν τακτοποιηθεί και αυτή  η εκκρεμότητα. Μετά τον εποικισμό των νησιών από παράνομους και αλλόθρησκους μετανάστες και τη φύλαξη των συνόρων από ΜΚΟ, τον εκμαυλισμό των κατοίκων επί 3 χρόνια τώρα για οικονομική ανάπτυξη μέσω της ευρωπαϊκής «μπίζνας» της διακίνησης δύσμοιρων ανθρώπων και της επίσημης θέσης της Τουρκίας για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης εις βάρος φυσικά της Ελλάδας, η ώρα έρχεται για άλλη μία διαπραγμάτευση του Αλέξη Τσίπρα στα πρότυπα ανάδειξης της Μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας. Ο κ. Τσίπρας για την επιτυχία της μπίζνας ξεπουλήματος της Μακεδονίας ευχαρίστησε ο ίδιος θερμά τον κ. Σαββάκη, πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας.  
Ασφαλώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί με το νυν Υπουργό Άμυνας και οι διαδικασίες απομάκρυνσής του έχουν ξεκινήσει μαζί με την αλλαγή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων με επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα. Με τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις όλα πάλι μπορούν να συμβούν όπως και στην περίπτωση της Μακεδονίας, για το καλό της Ελλάδας. Εξάλλου ίσως και το αντίτιμο να είναι ακόμα μεγαλύτερο και δελεαστικότερο για τους κατέχοντες την εξουσία.  

Με τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Κρήτης στην Exxon και Total ορθώς, με άγνωστο όμως τίμημα για το ελληνικό Δημόσιο πλην τη διατήρηση στην εξουσία του κ.Τσίπρα, με τον αγωγό East-Med επιτέλους να παίρνει σάρκα και οστά από το Σεπτέμβριο σύμφωνα τον Υπουργό κ.Σταθάκη, με άγνωστο όμως τίμημα για το ελληνικό Δημόσιο πλην τη διατήρηση στην εξουσία του κ.Τσίπρα, έρχεται η ώρα του Αιγαίου, με άγνωστο όμως τίμημα για το ελληνικό Δημόσιο πλην τη διατήρηση στην εξουσία του κ.Τσίπρα. Το τελευταίο ίσως απαιτήσει λίγο αίμα αλλά για αυτό θα μπουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις.

Μαζί και μία επικοινωνιακή καταιγίδα που ήδη άρχισε από χθες με τα παρακρατικά ανθελληνικά ΜΜΕ μας και το βομβαρδισμό μας με παλαιές δηλώσεων των νέων Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας για να καλλιεργήσουν την ένταση και την πειθήνια εκτέλεση εντολών. Η ιστορική επικοινωνιακή απάτη  του 1996 από τα ανθελληνικά ΜΜΕ επιζητείται εναγωνίως για άλλη μία ιστορική επιτυχία εις βάρος της Ελλάδας. Η Τουρκία με εκκαθαρισμένο όλο το παρακράτος της, εν αντιθέσει με την Ελλάδα που παρέμεινε μέσα στη χώρα από την ασυλία των λιστών «τύπου Λαγκάρντ» και προδοτικά Μνημόνια και υποχρεώσεις για δεκαετίες εις βάρος μας, ενδυναμώνεται και οδεύει σε μία επιβολή των όρων της βελούδινα. 

Πάντα σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, οικουμενικά όπως και με τον ομόλογο του Ζάεφ και πάντα για την επίλυση χρόνιων εκκρεμοτήτων, δυστυχώς εις βάρος μόνο της Ελλάδας και υπέρ όλων των άλλων συμπεριλαμβανομένης και της διεφθαρμένης διαχρονικής νομενκλατούρας του Αλέξη Τσίπρα κατά βάση λαθρεμπόρων. Ένα καθεστώς χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση που για όλους μας, για το λαό μας,  θεωρείται προδοτικό κατά 42% και το 18% επικροτεί τη σύλληψη των ηγετών του. Ποιος ξέρει ίσως και το ΦΠΑ των κατοίκων υπό το τουρκικό καθεστώς να είναι και πιο μειωμένο και καλοδεχούμενο;

Τέσσερις δεκαετίες κράτησε ο εκφυλισμός της Ελλάδας και αναμφίβολα αποδίδει στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Ένα αδίστακτο μεταλλασσόμενο πολιτικό πρόσωπο που μπορεί να είναι καταληψίας και επαναστάτης και ταυτόχρονα να συναυλίζεται στην Αγγλική Βασιλική Αυλή.  

Ας καλωσορίσουμε λοιπόν τον νέο Υπουργό Άμυνας που θα υπερασπιστεί το Αιγαίο, στην τελική πράξη της αποχώρησης της παλαιάς Ελλάδας και αντικατάστασης της με μία μικρότερη, εις το όνομα των παγκοσμίων οδών ενέργειας του 21ου αιώνα και της διεθνούς μαφίας…

Μακριά από το Αιγαίο και την άμυνά του Αλέξη Τσίπρα, αρκετά...