ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Πάνω από 200.000 POS τερματικά στο δίκτυο της Cardlink –Στο +70% οι συναλλαγές μέσω POS

Τα 200.000 εγκατεστημένα τερματικά POS έφτασε το δίκτυο της Cardlink στην Ελληνική αγορά, ξεπέρασαν τα 200.000, σημειώνοντας αύξηση κατά 250% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2015. 


Όπως σημειώνει η εταιρεία διαχειρίζεται το μεγαλύτερο δίκτυο για συναλλαγές με κάρτες στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων ετών έχει εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει στο δίκτυό της περισσότερα από 120.000 νέα τερματικά POS. Αναφορικά με την πορεία της αγοράς και τις συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών ο κ. Αντίγονος Παπαδόπουλος εμπορικός διευθυντής της Cardlink, μέλος του ομίλου Quest,  τονίζει πως για τους Έλληνες καταναλωτές οι ηλεκτρονικές συναλλαγές γίνονται σταδιακά συνήθεια καθώς, όπως φαίνεται και από τα στοιχεία της εταιρείας, το πλήθος των συναλλαγών αυξάνεται με ρυθμούς της τάξης του 70% σε ετήσια βάση. Ως αποτέλεσμα, η Ελλάδα από 8 συναλλαγές ανά κάτοικο, ανά έτος, έχει φτάσει περίπου τις 45, με περαιτέρω περιθώρια ανάπτυξης για να πλησιάσει τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο «το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζεται σημαντικότατη ζήτηση για τερματικά POS και όσο πλησιάζουμε προς την πρώτη προθεσμία του νόμου ν.4446/2016, τα καθημερινά αιτήματα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. H Cardlink σχεδιάζει και εφαρμόζει λύσεις και προϊόντα που στοχεύουν στην άμεση εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και την συνολική κάλυψη των αναγκών τους. Επίσης, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν κατευθείαν σε εμάς για να προμηθευτούν επιπλέον τερματικά (ενσύρματα, ασύρματα, mobile POS) να προσθέσουν συσκευή ανέπαφης ανάγνωσης κάρτας και καταχώρησης PIN, ακόμα και για να αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα τερματικά τους. Επιπρόσθετα, διαθέτουμε έτοιμες λύσεις για διασύνδεση του τερματικού με την ταμειακή μηχανή/σύστημα. Ενσύρματα, ασύρματα και σε μορφή mobile POS (mPOS) για συναλλαγές από έξυπνα κινητά/ταμπλέτες, τα τερματικά της Cardlink δέχονται όλες τις κάρτες όλων των τραπεζών. Έχουμε ολοκληρώσει την επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών μας προκειμένου να διαχειριστούμε ακόμα μεγαλύτερο πλήθος συναλλαγών και δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε σημαντικά στην επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα».