ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ

Δημοσιεύτηκε 3 Νοε 2016

Η μεταπολιτευτική επιτυχία του ελληνικού παρακράτους στηρίχθηκε στην επιτυχία του ανασχηματισμού του, όποτε και όσες φορές χρειάστηκε. Με τις ευλογίες της διεθνούς μαφίας διαπέρασε όλα τα πολιτικά σχήματα και τις ιδεολογίες υμνώντας την κοινωνία των εκβιασμών και της συναλλαγής, της εκμετάλλευσης της ελληνικής ψυχής και της ζωής. Την εξόντωση και τον εξοστρακισμό των ανυπότακτων. Η πολιτική προδοσία γρήγορα έλουζε την κοινωνία, με αποτέλεσμα τον εξευτελισμό κάθε ελληνικής αξίας και θεσμού. Λαός και εξουσία εθίστηκαν στην απάτη, το εύκολο κέρδος, τη δοτή ζωή. 

Αρωγός στα πρότυπα της ΥΕΝΕΔ η ενημερωτική προπαγάνδα που είτε με ανύπαρκτους επί δεκαετίες είτε με αντισυνταγματικούς προσφάτως κανόνες εξασφάλιζε την περίφημη ρήση εν ζωή προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μητέρας της σύγχρονης δημοκρατίας, σε ώρα κρίσης: "Η κοινή γνώμη θα αλλάξει. Ηγούμαστε του πλήθους. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε το πλήθος".

Ο επικείμενος λοιπόν και πολλάκις προαναγγελθέντος σε βαθμό αλλοίωσης του αποτελέσματος ανασχηματισμός της Ελληνικής Κυβέρνησης του κ.Τσίπρα οφείλει να γίνει και δεν αναμένεται να διαφέρει σε τίποτα από όλους τους προηγουμένως. Δεν θα προσφέρει απολύτως τίποτα στην κοινωνία παρά ένα ακόμα πολιτικό lifestyle φωτογραφιών και δηλώσεων. Ασφαλώς το βαθύ κράτος που εκλιπαρούσε όλες αυτές τις εβδομάδες για την υλοποίησή του δίνει από σήμερα το βράδυ τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για τον εκδιωγμό των Υπουργών ραγιάδων που ξεδιάντροπα δεν υπακούουν τις εντολές του. 

Πρώτος και καλύτερος για τον οποίο επιβάλλεται και ο ανασχηματισμός-διωγμός ο Υπουργός κ.Φίλης που τόλμησε να αγγίξει τα ιερά και όσια της σύγχρονης φυλής μας. Ένας ανασχηματισμός χωρίς την απομάκρυνσή του θα είναι μία άνοστη πολιτική σούπα. Ενοχλητικό και το δίδυμο της Εθνικής Άμυνας Καμμένου - Βίτσα που πρέπει να σπάσει διότι  δεν ακολουθεί πλέον τις παραδοσιακές αρχές των δοξασμένων προκατόχων τους που επανεμφανίζονται στο προσκήνιο διά μέσου των συνεργατών τους που δεν γνώριζαν, δεν άκουσαν, δεν άρπαξαν τίποτα. Αναμένεται να χτυπηθούν σκληρά από το βαθύ κράτος και αυτοί για την τιμητική αποστρατεία τους, έστω τη διάσπασή τους. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την ηγεσία της τάξης και ασφάλειας της χώρας και τον κ.Τόσκα που χτυπάει πλέον τις ευαίσθητες φλέβες του παρακράτους, τους εκτελεστικούς του μηχανισμούς και οφείλει να αντικατασταθεί άμεσα. Μαζί και ο Υπουργός Δικαιοσύνης που διέβη το Ρουβίκωνα της παρακρατικής θρασύτητας. Μαζί και ο Υπουργός Εξωτερικών που τελευταία δείχνει να συνειδητοποιεί προς ευχάριστη έκπληξη τα όρια του ελληνισμού προκαλώντας αλλεργικό σοκ στον Έλληνα Γκιουλέν. Προπέτασμα καπνού για την υλοποίηση του ανασχηματισμού υπήρξαν οι ενοχλητικοί Υπουργοί της επικαιρότητας κ.κ. Σκουρλέτης και Κατρούγκαλος ακόμα και ο κ.Παππάς που θα θυσιαστούν για να δικαιολογήσουν αυτόν τον άκαιρο, άχρηστο και αχρείαστο ανασχηματισμό. Κυρίως για να τον επιβάλλουν επικοινωνιακά στον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο οποίος άγεται και φέρεται.

Σε κάθε περίπτωση μεγάλη μπάζα φυσικά για σφραγίδες και πινακίδες αναμένεται στους ιθύνοντες του ανασχηματισμού για άλλη μία φορά, όπου ο αδικαιολόγητος ορυμαγδός μετονομασίας των Υπουργείων κατά την εθνική παράδοση θα επιφέρει τεράστια κέρδη στους συνεργάτες και αυτής της αλλαγής. Ταυτόχρονα το πλήρες πάγωμα των αναιμικών προσπαθειών σε κάθε Υπουργείο ώσπου μέχρι να βρουν καρέκλα να καθίσουν οι νέοι Υπουργοί και συνεργάτες τους, να ενημερωθούν, να πάνε, να έρθουν και ν' αλλάξουν ονόματα οι φάκελοι, να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά και να έρθει επιτέλους η πολυπόθητη ημέρα το Γενάρη για την πνευματική αρχηγό των όρκων της καταστροφής. Εις μάτην.

Ανασχηματισμός σε μία Μνημονιακή πολιτική φόρων και φτωχοποίησης δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό που χρειάζεται είναι ανασχηματισμός της κοινωνίας, των αξιών της και της πολιτικής που την αντιπροσωπεύει. Αν μπορεί να την κάνει ο κ.Τσίπρας, καλώς. Όμως, δεν μπορεί. Αλλιώς να την επιβάλλει ο επόμενος, όποιος και αν είναι. Δεν χρειάζονται νέοι εκπρόσωποι του ελληνικού και διεθνούς παρακράτους που απ' αύριο θα ανταλλάσσουν τις στημένες φωτογραφίες τους, τις εθνικές μειοδοσίες και την υποταγή τους στους παρακρατικούς μηχανισμούς με την ικανοποίηση των προσωπικών τους φωτογραφικών στιγμών ηδονής και δυστυχώς την υποθήκευση των ζωών των απογόνων μας.

Δεν μπορεί η πιο πλούσια χώρα του κόσμου να πεινάει και ν' ανασχηματίζεται γιατί το γνωστό αρσενικοθήλυκο δίδυμο βαράει το νταούλι και ένας λαός υποφέρει χορεύοντας γύρω από τον εαυτό του.

Ες αύριον τα σπουδαία, ξημερώματα...