ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ «ΓΚΙΟΥΛΕΝ» ΣΤΟ THEDAYAFTERGR

Το μήνυμα του έστειλε ο Έλληνας «Γκιουλέν» σήμερα το απόγευμα στην Αγία Παρασκευή, ενόψει του προαγγελθέντος άρθρου του thedayaftergr για την ταυτότητα και τη δράση του στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης που συνεχίζει να κρατά όμηρο τη χώρα, την κοινωνία και κυρίως τη νέα γενιά μας.

Η παραβίαση του ιδιωτικής χρήσης οχήματός μου, συγκεκριμένα απέναντι από την  είσοδο του καταστήματος Jumbo όπου βρίσκεται σε διαρκή παρουσία φύλακας ο οποίος κλήθηκε να απομακρυνθεί την ώρα του συμβάντος, μαρτυρά και την αναίτια ενόχληση του δικτύου του Αρχηγού για την αποκάλυψή του.

Είναι απορία γιατί υπάρχει τέτοια ενόχληση στον Έλληνα «Γκιουλέν» με τα χιλιάδες θύματά του που εξαπατώνται ότι μοχθούν για την Ελλάδα, από Υπουργούς που συνομιλούν μαζί του για κρίσιμα θέματα διακυβέρνησης της χώρας μέχρι απλούς πατριώτες «στρατιώτες» που ανοίγουν αυτοκίνητα ενώ η ίδια η χώρα και οι ίδιοι εμείς, θύματα και θύτες του, ξεπουλιόμαστε για 99 χρόνια μαζί με τους τάφους των Εθναρχών μας, όταν ο ομόλογος του Γκιουλέν στην Τουρκία είναι επανειλημμένως δημόσια και διεθνώς προβεβλημένος στο πλαίσιο της παγκόσμιας ενημέρωσης χωρίς να ενοχλείται.

Η δημοσιογραφία έχει αποστολή, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, τη γραφή των δημοσίων και την ενημέρωση του κοινού ελεύθερα. Τι ενοχλεί ένα πρόσωπο που είναι ευρέως γνωστό στους κατέχοντες την εξουσία, πολιτικούς, καναλάρχες, επιχειρηματίες, επισκόπους, δικαστές και στρατηγούς και πρέσβεις κρατώντας παρακρατικά και διαχρονικά τα κλειδιά του Κράτους. Προκαλεί απορία η επιθυμία του ακόμα και στον 21ο αιώνα της όπου «ο άνθρωπος ορά τα πάντα» από το διάστημα για αφανή του δράση. Τόσο πολύ ευεργέτησε τον τόπο να μην λάβει και τις τιμές του.

Η αποτυχία διάλυσης της Ελλάδας και μετάβασής της στη δραχμή δεν είναι κάτι που οφείλει να προκαλεί έλλειψη ψυχραιμίας απέναντι σε δημοσιογράφους αλλά είναι ένα σημείο των καιρών ή καλύτερα των αιώνων. Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και της ανακάλυψης νέων πολιτισμών αλίμονο αν η ελληνική κοινωνία επιλέγει τη διακυβέρνηση της με μεθόδους Έντγκαρ Χούβερ ενός αιώνα πριν στις ΗΠΑ. 

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι πρώην Αρχηγός Αστυνομίας που ασκεί ύψιστα δημοκρατικά καθήκοντα στις μέρες μας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναφερόμενος κάποτε για το γνωστό του πρόσωπο Έλληνα «Γκιουλέν», συνιστούσε απόλυτη «απόσταση», σηματοδοτεί ίσως και την ισχύ του που υπερβαίνει ενίοτε και παλαιόθεν ακόμα και αυτή του Κράτους ορίζοντας τη μοίρα του.

Η  καταγγελία και μήνυση της παραβίασης του οχήματος μου έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής με την απόλυτη εμπιστοσύνη στα παλληκάρια και τα κορίτσια της Ελληνικής Αστυνομίας που εξάλλου είχαν δεχθεί στο ίδιο σημείο πριν από λίγα χρόνια, σε μία θλιβερώς ανεξιχνίαστη υπόθεση, θεριστικές βολές από Καλάσνικοφ τα οποία και φιλοδοξεί και ο Υπουργός Άμυνας κ.Καμένος σύντομα να παράγει στην Ελλάδα με τη Ρωσία.

Σήμερα λοιπόν τα σπουδαία για τον αγαπημένο φίλο μας, ημέρα μνήμης και του υπέρ πατρίδας πεσόντος πριν από τρία χρόνια, ήρωα της πραγματικής Ελλάδας, Πεζοναύτη του 575 Τάγματος Πεζοναυτών Κρόκου Ευσταθίου. Αιωνία η μνήμη του και η τιμή του και αφιερωμένο στο Στάθη το επόμενο άρθρο μου για τον Έλληνα «Γκιουλέν» που σκιάζει την Ελλάδα καθώς και όσους χαθήκαν με απορία…